Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti milletvekilleri toplantısına başkanlık etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti milletvekilleri toplantısına başkanlık etti

Cumhurbaşkanı ErdoğanIn başkanlığında gerçekleşen AK Parti milletvekilleri toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı.

Politika

23.01.2024, 17:36

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki basına kapalı toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantıya katılan milletvekillerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın'ın 15 Temmuz darbe girişimini tüm yönleriyle anlatan "Asırlık Gece" kitabı takdim edildi.

TOPLANTIDA ELE ALINAN KONULAR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamasından bazı satır başları:

Bugün Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızn başkanlığında gerçekleşen toplantıda değerli milletvekillerimiz tabi illeriyle ilgili, bölgeleriyle ilgili olarak ihtiyaçlar, yapılan işler, devam eden projeler ve kendilerinin sahadaki bir takım değerlendirmeleriyle igili olarak görüşlerini paylaştılar.

Normalleşme dönemiyle birlikte yine tabi ki, tedbirlere uyarak teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin AK Parti siyasetinin bir gereği olarak aynı geçmişte yaptıkları gibi aynı şekilde önümüzdeki dönemde, yaz aylarında vatandaşlarımızla çeşitli bağlamlarda bir araya gelerek yoğun bir çalışma dönemi söz konusu olacak.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın milletvekillerimize ve teşkilatlarımıza söylediği, yapmamız gereken birinci işin öncelikli olarak vatandaşımızla daha yoğun ve sahada bütün kılcal damarlara gidecek şekilde daha güçlü bir şekilde bir arada olmak gerektiğidir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading