Yandex Metrica

CHP’nin anketçisi canlı yayında oran verdi: İmamoğlu geriledi Murat Kurum farkı açacak

CHP’nin anketçisi Murat Gezici, katıldığı bir televizyon programında İstanbul anketini açıkladı. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un kademe kademe yükseldiğini belirten Gezici, ''Murat Kurum aşama aşama yükseldi. İmamoğlu % 47’lerden 43’e kadar geriledi. Kurum farkı 1,8’e kadar açacak.'' dedi.

Politika

24.03.2024, 09:24

31 Mart Pazar günü yapılacak yerek seçimlere 17 gün kalırken partilerin belediye başkanı adayları saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mega kent İstanbul için 9 isim yarışıyor ancak listede iki aday öne çıkıyor. Birisi Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum diğeri ise mevcut İBB başkanı Ekrem İmamoğlu. Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki kıyasıya yarış anketlere de yansımış durumda.

Adaylar ilk açıklandığında Murat Kurum anketlerde İmamoğlu'nun gerisindeydi ancak son rakamlara bakıldığında durum değişmiş görünüyor.

Seçimlere kısa bir süre kalırken CHP’nin anketçisi Murat Gezici, TV100'de katıldığı programda oran verdi ve Murat Kurum'un yarışı önde götürdüğünü ifade etti.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''MURAT KURUM AŞAMA AŞAMA YÜKSELDİ''

Ekrem İmamoğlu'nun ilk zamanlarda önde olduğunu belirten CHP'nin anketçisi Murat Gezici, ''Ekrem Bey öndeydi fakat arkadan Murat Kurum aşama aşama yükselerek geldi. Bu son 3 araştırmada ise Ekrem İmamoğlu yüzde 47'lerden yüzde 43.5'e gerilediğini görüyoruz.'' dedi.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''MURAT KURUM ARADAKİ FARKI AÇACAK''

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un aradaki farkı son zamanlara doğru açacağına dikkat çeken Murat Gezici, ''Murat Kurum da üç farklı araştırmada yükselerek geldiğini görüyoruz. 44.1 çıkıyor ama ben iddialıyım aradaki fark 1.8'e kadar açılacak'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading