Yandex Metrica

CHP Lideri başlıkları görünce bu kez işi yüzsüzlüğe vurdu

CHP Lideri başlıkları görünce bu kez işi yüzsüzlüğe vurdu

Ortaya attığı birçok iddia saatler içinde yalanlanan Kılıçdaroğlu, sosyal medyada kendisine yönelik tepkileri artık sahiplendi. CHP Lideri, kendi yazdığı mesajında #YalancıKemal dedi.

Politika

23.01.2024, 21:58

"Suriye'de PYD (PKK) bize mi saldıracak?" dedikten sonra "Orada ne işimiz var?" diye soran, HDP ile kurduğu gizli ittifaktan ötürü oyların eridiğini görünce birdenbire Kuvayi Milliyeci kesilen, "Mehmetçik Libya'ya gitmemeli" şeklinde kampanya yapmasının ardından birdenbire "Doğu Akdeniz petrollerini Türkiye'ye ben getireceğim" sözleriyle ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik sosyal medyada oluşan yoğun tepkiler sonrası işi yüzsüzlüğe vurdu. 

Katarlı öğrencilerin Türkiye'de sınavsız öğrenim göreceği yalanını ısrarla sahiplenmiş tek lider olma özelliğindeki Kılıçdaroğlu, yıllardır üzerine yapışmış durumdaki 'Yalancı Kemal' yaftasını sonunda benimsedi. 

Orman yangınları sırasında sahte hesaplarla yürütülen 'HelpTurkey' kampanyasının aksine Türkiye'de gerçek kişilerin dolaşıma soktuğu 'Yalancı Kemal' yaftasını alaya alan Kılıçdaroğlu, kendisine bu yakıştırmayı yapanları 'trollükle' suçlayarak su mesajı paylaştı:

"Erdoğan ülkeyi yönetmeyi beceremeyince iş trollere düştü. Günde 3 kez benimle ilgili başlık açıyorlar. Ben bana atadıkları trollerimi seviyorum. Uzun zamandır birlikteyiz. Yardımcı olayım da sıralamada yukarı çıksınlar, primlerini alsınlar. #YalancıKemal"

Mesajını #YalancıKemal etiketiyle paylaşan CHP Liderinin, şimdiye dek sergilediği sayısız U dönüşleri ve çelişkilere mantıklı bir açıklama getirmeyeceğini de ilan etmiş oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading