Yandex Metrica

CHP adayı Şükrü Erdem bebek katilini aklamaya çalıştı: Öcalan hain değil

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi haline gelen DEM Parti ile kirli bir ittifakın içine giren CHP'nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, vatandaşlara bebek katili Abdullah Öcalan'ın hain olmadığını anlatmaya çalıştı.

Politika

23.03.2024, 15:29

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için takvim işlemeye devam ediyor.

2023 seçimlerinde olduğu gibi yine eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi haline gelen DEM Parti ile kirli ittifak içinde olan CHP'de skandallar bitmek bilmiyor.

Yerel seçimler öncesi adaylar, seçmenle buluşup vaatlerini anlatırken CHP'li Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem'in kirli ittifakı aklama çabası hayretler içinde bıraktı.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi haline gelen DEM Parti ile ittifak yapan CHP'nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, vatandaşlara bebek katili Abdullah Öcalan'ın hain olmadığını anlatmaya çalıştı.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''ÖCALAN HAİN DEĞİL''

Kent uzlaşısı adı altında DEM Parti ile ittifak yapan CHP'nin adayı Şükrü Erdem, "Öcalan hain değildi. Bunu devlet kendi kendine canavar yaptı. Bu konuda bana güvenin. MİT müsteşarının damadı bu adam." dedi.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

''ŞİMDİ ARTIK PKK YOK''

Bursalı seçmeni ikna etmeye çalışan Şükrü Erdem ''Bu benim dedikleri doğru. Sözlerimin arkasındayım. Şimdi artık PKK yok. Öldürülenler dışarıdan gelenler.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading