Yandex Metrica

Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Ertuğrul Gazi'nin sancağını gururla taşıyoruz

Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Ertuğrul Gazi'nin sancağını gururla taşıyoruz

740. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'dan Afrika'ya, Orta Doğu'dan Balkanlar'a güçlü mesajlar verdi.

Politika

23.01.2024, 17:58

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile birlikte Bilecik'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Söğüt ilçesinde düzenlenen "740. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri"e katıldı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

"BU ŞANLI MİLLET İÇİN GURURLA BOY GÖSTERİYORUZ"

740. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bir ayağımızı toprağımıza sıkı sıkıya basıyoruz, diğeriyle tüm dünyayı siyasetimizle, ekonomimizle, kültürümüzle nakış nakış işliyoruz. Asya'dan Afrika'ya, Orta Doğu'dan Balkanlar'a, ecdadımızın ahlak, adalet ve insaniyet taşıdığı coğrafyalarda bu şanlı millet için gururla boy gösteriyoruz." dedi.

Çavuşoğlu, kendisinin de bir Yörük olduğunu, şenliklerde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNDE ERTUĞRUL GAZİ'NİN SANCAĞINI GURURLA TAŞIYORUZ"

Güçlünün değil, haklının hakim olduğu, daha adil bir dünya için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Ertuğrul Gazi'nin sancağını gururla taşıdıklarını ifade eden Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Hamdolsun bizim de köklerimiz sağlam. Bir ayağımızı toprağımıza sıkı sıkıya basıyoruz, diğeriyle tüm dünyayı siyasetimizle, ekonomimizle, kültürümüzle nakış nakış işliyoruz. Asya'dan Afrika'ya, Orta Doğu'dan Balkanlar'a, ecdadımızın ahlak, adalet ve insaniyet taşıdığı coğrafyalarda bu şanlı millet için gururla boy gösteriyoruz.

Güçlünün değil, haklının hakim olduğu, daha adil bir dünya için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Ertuğrul Gazi'nin sancağını gururla taşıyoruz.

Bu büyük medeniyetin çocukları olmak bizim için iftihar vesilesidir. Bugün hepimize güç ve ilham veren, Kayı’nın töresi, Yörük'ün adabı, Edebali'nin ahlakıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading