Yandex Metrica

Çavuşoğlu, Antalya’da mevkidaşlarıyla bir araya geldi

Çavuşoğlu, Antalya’da mevkidaşlarıyla bir araya geldi

Antalya’da KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla görüşen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs Türk halkının eşit uluslararası statüsü ve egemen eşitliğinin tanınması için çabalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

Politika

23.01.2024, 17:34

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF), Kosovalı ve KKTC'li mevkidaşlarıyla bir araya geldiğini belirtti.

İŞ BİRLİĞİMİZİ DAHA DA İLERLETMEK İSTİYORUZ

Çavuşoğlu, Ertuğruloğlu ile görüştüğünü kaydederek "Kıbrıs Türk halkının eşit uluslararası statüsü ve egemen eşitliğinin tanınması için çabalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu, Kosovalı mevkidaşı Gervalla ile görüşmesine ilişkin de "Karma Ekonomik Komisyon sürecini canlandırmak ve iş birliğimizi her alanda daha da ilerletmek istiyoruz." mesajını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading