Yandex Metrica

Sitede Ara

BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Boyabat'ta hangi parti ne kadar oy aldı?

BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Boyabat'ta hangi parti ne kadar oy aldı?

Boyabat seçim sonuçları, Sinop'un Boyabat ilçesinde 31 Mart yerel seçimleri kim ve hangi parti kazandı? Vatandaşlar Boyabat seçim sonuçlarını merak ederek araştırmaya devam ediyor. 

Politika

19.04.2024, 20:30

Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan binlerce seçmen kenti 5 yıl boyunca yönetecek kadroyu seçmek için 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde sandık başına gitti. 

Sinop Boyabat'ta seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Boyabat ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Boyabat'ta belediye başkan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Boyabat'ta seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Boyabat'ta yeni belediye başkanı belli oldu mu? Boyabat'ta 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI

Boyabat'ta kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Boyabat Belediye Başkanı kim oldu? Boyabat'ta belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading