Yandex Metrica

Bakan Varank'tan Ümit Özdağ'a suç duyurusu! Torpil iddiası yargıya taşınıyor

Bakan Varank'tan Ümit Özdağ'a suç duyurusu! Torpil iddiası yargıya taşınıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, İki yeğenini kamuda üst bir pozisyona yerleştirdiğini iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Politika

23.01.2024, 19:36

Siyasetin gündeminde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın torpil iddiası yer alıyor. 

Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a yönelik "Yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti. Son olarak Varank, yeni yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

"BANA BULAŞMAYA ALIŞMIŞ"

Varank, Özdağ'ın söz konusu açıklamalarının yer aldığı videoyu alıntılayarak yaptığı paylaşımda "Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN YANIT

Bakan Varank'ın paylaşımını alıntılayan Özdağ ise açıklamasında "Terbiyeli konuş. Sen kimlerden bahsettiğimi ve olayı gayet iyi anladın. Ahlaksız da sensin müfteri de sensin. Türk gençlerinin umutlarını yıkan bir zihniyetin temsilcisisin sen" demişti.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"LAFI GEVELEME, İSPAT ET"

Özdağ'ın yanıtına Bakan Varank'tan sert bir cevap daha gelmişti. "Hodri meydan" sözleriyle Özdağ'a seslenen Varank "Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır" ifadelerini kullanmıştı. Özdağ'ın iddiasına delil sunmaması sonrası Bakan Varank'tan bir açıklama daha geldi. Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

ARTIK TOP YARGIDA

Bakan Varank paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İki yeğenimi kamuda üst pozisyona getirdiğim, adli makamlarca yanlışı tespit edilip yerlerini değiştirdiğim yalanını hala ispatlamayan müfteri için suç duyurusunda bulundum. Korkakça dokunulmazlık zırhının arkasına saklanmazsa tıpış tıpış gelip mahkemede hesap verecek!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading