Yandex Metrica

Bakan Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin tarihini açıkladı

Bakan Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin tarihini açıkladı

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin Galataport İstanbul'da gerçekleştirililen tanıtım toplantısında konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, fetivalin 29 Ekim'de başlayacağını belirtti.

Politika

23.01.2024, 18:10

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin Galataport İstanbul'da gerçekleştirililen tanıtım toplantısına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, fetivalin 29 Ekim ile 14 Kasım tarihleri arasında düzenleneceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

AYNI ROTADA YER ALAN YERLER

Bakan Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu'nun İstanbul'un modern ve tarihi dokusunu barındırdığına dikkat çekerek, Galataport'tun ardından Tophane, Galata Kulesi, Galata Mevlevihanesi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Hatıra Evi, İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948 Sineması, Emek Sineması, Taksim Camii Kültür ve Sanat Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi ve Kültür Sokağı'nın bu rota üzerinde yer aldığını kaydetti.

Diğer taraftan Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapacaklarını anımsatan Ersoy, AKM'nin hemen hemen bütün sanat dallarının her yaştan ve her kesimden insanla buluştuğu, 365 gün 24 saat hayata kapıları açık olacak dünya çapında bir eser olduğunu vurguladı.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

BEYOĞLU KÜLTÜR YOLU İÇİN MOBİL UYGULAMA

"AKM'nin açılışına özel olarak bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bestelenen 'Sinan' operası sanatseverlerle buluşacak" ifadelerini kullanan Bakan Ersoy, hiçbir ayrıntının gözden kaçmaması için çalışmalarını yaptıklarını, Beyoğlu Kültür Yolu için hazırlanan özel mobil uygulama ile kullanıcıların gerçekleşecek olan etkinlikler hakkında bilgi alabileceklerini söyledi.

Mobil uygulamayı kullananlar, kendisine en yakın hangi mekanda hangi etkinlik olduğunu görüntüleyerek, katılacağı etkinlikleri planlayabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading