Yandex Metrica

Sitede Ara

AYANCIK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Ayancık Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Ayancık'ta hangi parti ne kadar oy aldı?

AYANCIK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Ayancık Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Ayancık'ta hangi parti ne kadar oy aldı?

Sinop'un Ayancık ilçesinde binlerce vatandaş 31 Mart'ta Mahalli İdareler seçimi için sandık başına gitti. Türkiye genelinde yapılan yerel seçimde sandık heyecanının yaşandığı ilçelerden biri olan Ayancık'ta vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırıyor. Peki, Sinop Ayancık'ta seçimi kim kazandı? Ayancık'ta hangi parti önce? 

Politika

11.04.2024, 13:28

Kentleri 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanları ve meclis üyeleri için Türkiye genelinde yerel seçimler gerçekleştirildi. Yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Ayancık ilçesi oldu. 

Sinop Ayancık'ta seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyiş başladı. Sinop Ayancık ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Ayancık'ta belediye başkan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Ayancık'ta seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Ayancık'ta yeni belediye başkanı belli oldu mu? Ayancık'ta 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP AYANCIK SEÇİM SONUÇLARI

Ayancık'ta kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Ayancık Belediye Başkanı kim oldu? Ayancık'ta belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SİNOP AYANCIK SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ayancık dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

AYANCIK'TA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Ayancık Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Ayancık'ta belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading