Yandex Metrica

ALAÇAM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Alaçam Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Alaçam'da seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Samsun'un Alaçam ilçesinde seçim sonuçlarını kim kazandı? Alaçam'da hangi parti ne kadar önde? sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İşte Alaçam'daki seçime ilişkin tüm detaylar... 

Politika

10.04.2024, 16:33

Alaçam seçim sonuçları, 31 Mart 2024 yerel seçimleri Alaçam'da hangi parti önde, Alaçam'da yerel seçimde belediye başkanlığı seçimini kim kazandı? 

Alaçam 31 Mart yerel seçim sonuçları ne oldu, Samsun'da oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte Samsun merkez ve Alaçam ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Samsun'da Alaçam adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Alaçam'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Alaçam'da yeni belediye başkanı belli oldu mu? Alaçam'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SAMSUN ALAÇAM SEÇİM SONUÇLARI

Alaçam'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Alaçam Belediye Başkanı kim oldu? Alaçam'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SAMSUN ALAÇAM SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Alaçam dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

ALAÇAM'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Alaçam Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Alaçam'da belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading