Yandex Metrica

Akşener'in 'Fatih'i İmamoğlu, İYİ Parti yönetimini kapıda bekletmiş

Akşener'in 'Fatih'i İmamoğlu, İYİ Parti yönetimini kapıda bekletmiş

Akşener'in "İstanbul Fatih'i" dediği İmamoğlu'nun, seçim sonrası tebrik için makamına gelen İYİ Parti heyetini önce kapıda beklettiği ardından onlarla görüşmediği ortaya çıktı.

Politika

23.02.2024, 08:59

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı iken makamının kapısında beklettiği ortaya çıktı. 

Gelişmeyi Ümit Özdağ sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyaret için geldiği Elazığ'da vali ve belediye başkanıyla görüşememesini eleştiren İmamoğlu'na Özdağ'ın verdiği cevap bir anda gündeme oturdu. 

İmamoğlu'na "Siz Elazığ vali ve belediye başkanını eleştirecek konumda değilsiniz" diyen Özdağ, 2 yıl önce temmuz ayında meydana gelen hadiseden şöyle bahsetti:

"Sizi randevu alıp tebrik etmeye gelmiştim. 45 dakika bekletip görüşmediniz ve sonra özür dilemediniz."

Olaya ilişkin detaylı bilgi veren Erman Dinçel ise "Madem öyle biraz açayım konuyu. Bu ziyaret Temmuz 2019'da yapılmıştır. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğu sırada gerçekleşmiştir. Üstelik ziyaret tek başına olmayıp İYİ Parti'den 3 başkan yardımcısı, 1 de İYİ Parti kurucular kurulu üyesi ve 2 de GİK üyesi vardır" şeklinde açıklama yaptı. 

İYİ Parti heyetini kapıda bekletip onlarla görüşmediği ortaya çıkan Ekrem İmamoğlu'nu geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "İstanbul'un Fatih'i" diye tanımlamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading