Yandex Metrica

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 12 Eylül açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 12 Eylül açıklaması!

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik '12 Eylül darbesinden 15 Temmuz darbe girişimine kadar millet düşmanları bir çok kez saldırdı demokrasimize. Her darbe, millet düşmanlığıdır. Darbeler ve vatanseverlik bir arada olamaz. Kendi milletine silah çekenler ülkemize düşmanlık etmişlerdir' sözlerine yer verdi.

Politika

23.01.2024, 17:58

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya üzerinden '12 Eylül Darbesi' ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ömer Çelik şunları paylaştı: "12 Eylül darbesinden 15 Temmuz darbe girişimine kadar millet düşmanları bir çok kez saldırdı demokrasimize. Her darbe, millet düşmanlığıdır. Darbeler ve vatanseverlik bir arada olamaz. Kendi milletine silah çekenler ülkemize düşmanlık etmişlerdir.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HUKUK DIŞI VATANSEVERLİK OLMAZ"

Darbeler ve vesayet girişimleri için gerekçe uyduranlar, silahlı darbeye girişenlerden daha büyük düşmanlık etmişlerdir ülkemize. Sahte bir vatanseverlik anlayışını demokrasinin önüne geçirmeye çalışmışlardır. Hukuk dışı vatanseverlik olmaz."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading