Yandex Metrica

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: AK Parti'nin oyları 2053'e kadar yüzde 35'in altına düşmeyecek

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: AK Parti'nin oyları 2053'e kadar yüzde 35'in altına düşmeyecek

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yaptıkları projeksiyona göre AK Parti’nin Türkiye genelindeki oy oranının 2053’e kadar %35’in altına düşmeyeceğini söyledi.

Politika

23.01.2024, 18:12

Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhur ittifakı oylarının %45-46 düzeyinde olduğunu ve bu tablonun AK Parti'ye 2023’ü kazandıracağını düşündüğünü ifade etti. Kabaktepe, yaptıkları projeksiyoa göre ise AK Parti'nin oy oranının 2053’e kadar yurt genelinde  %35’in altına düşmeyeceğini belirtti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yaptırdıkları en son anketverilerini ve milletvekillerinin İstanbul'un 39 ilçesindeki mahallelerde yaptıkları ziyaretlerin ardından hazırlanan raporları açıkladı. AK Parti İstanbul teşkilatının kendisine "30 milyon selam" hedefi koyduğunu söyleyen Kabaktepe, bir sonraki seçime kadar İstanbul’daki 10 milyon seçmenle 3’er defa görüşmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI OY ORANI

Cumhur İttifakı ve AK Parti oy oranlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Bizim parti olarak oy oranımız yüzde 39; Cumhur ittifakı oyu ise yüzde 45-46 düzeyinde. Bu tablo bize 2023’ü kazandıracak diye düşünüyorum. Hatta projeksiyon yaptık, yurt genelinde 2053’e kadar AK Parti'nin oyu yüzde 35’in altına düşmüyor." ifadelerini kullandı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

'PALAMENTER SİSTEM' SÖYLEMLERİ VE TEZKERE

Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi olmasına rağmen, muhalefet kanadından bazı isimlerin son zamanlarda diline doladığı 'parlamenter sistem' söylemlerine atıfta bulunan Kabaktepe, "Muhalefet dediği gibi seçimi kazanıp parlamenter sisteme geçse bile biz ya birinci partiyiz ya da bizsiz yapamazlar. Zaten Suriye Tezkeresi’ne ‘Hayır’ dedikleri için CHP tabanından bile bize oy gelecek." değerlendirmesinde bulundu.

Muhafazakar Kürtlerin AK Parti’den kopup kopmadığı sorusuna cevap veren Kabaktepe, AK Parti'nin hâlâ İstanbul'daki en büyük Kürt partisi olduğunu ve muhafazakar Kürtlerin AK Parti'den kopmadığını vurguladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading