Yandex Metrica

AK Parti'de gündem asgari ücret olacak! Yarın detayların görüşülmesi bekleniyor

AK Parti'de gündem asgari ücret olacak! Yarın detayların görüşülmesi bekleniyor

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin olarak AK Parti harekete geçiyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan AK Parti MKYK'sında asgari ücret 2022 zam oranının masaya yatırılması bekleniyor.

Politika

23.01.2024, 18:18

Türkiye'de milyonlarca kişinin beklediği 2022 asgari Ücret zammına ilişkin olarak AK Parti MKYK ve MYK'sında da yarın bu konu görüşülecek. AK Parti, yeni haftaya yoğun bir gündemle başlayacak. Diğer yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 gündür A Takımı ile bir araya gelmiyordu.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET 2022 NE KADAR OLACAK?

Yarın AK Parti MYK ve MKYK'sında bu konu konuşulacak olsa da zam oranının asıl görüşüleceği yer Asgari Ücret Tespit Komisyonu olacak. Söz konusu komisyonun önümüzdeki ay çalışmaya başlaması bekleniyor. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yarın bu konu hakkında çalışmalarına dair bir sunum yapacak. Ekonomik veriler çerçevesinde bu yıl, asgari ücrete 45 yılın en yüksek zam oranı gelmesi bekleniyor.

AK Parti MYK'sında toplumun birçok kesiminden insanlar, çeşitli çevrelerden gelen asgari ücret taleplerini doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading