Yandex Metrica

Adil Karaismailoğlu yangın bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor

Adil Karaismailoğlu yangın bölgelerini ziyaret etmeye devam ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla'nın Ortaca ile Dalaman ilçelerinde yangın bölgelerine giderek ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Karaismailoğlu, 'Devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır' dedi.

Politika

01.02.2024, 17:53

Bölgedeki yangınlar nedeniyle Muğla'ya giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'i makamında ziyaret etti.

Daha sonra Dalaman ilçesine geçen Karaismailoğlu, Belediye İş Hanı'nda bulunan Memleket Partisi İlçe Başkanlığına uğradı. Karaismailoğlu, burada İlçe Başkanı Süreyya Berberoğlu ile kısa süre sohbet etti.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'u da makamında ziyaret eden Karaismailoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Ziyaretlerde, AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan ile Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan da yer aldı.

Ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Adil Karaismailoğlu, "Gönül ve güç birliği içinde yönettiğimiz #Ortaca’nın yangından etkilenen tüm bölgelerinin ihtiyaçlarını el ele, omuz omuza gidereceğiz. Devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır." ifadesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading