Yandex Metrica

Sitede Ara

Ölüm ve vahşet! Bağcılar Belediyesi'nden anlamlı sergi! İsrail'in Gazze soykırımı gözler önüne serildi

Ölüm ve vahşet! Bağcılar Belediyesi'nden anlamlı sergi! İsrail'in Gazze soykırımı gözler önüne serildi

7 Ekim'den bu yana Gazze'de dünya tarihinin en büyük soykırımını yapan İsrail'in katliamları Anadolu Ajansı'nın 'Kanıt' kitabındaki fotoğraflarla gün yüzüne çıkıyor. Son olarak Bağcılar Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Gazze'deki İnsanlık Dramı" sergisi bölgede yaşananları tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi. 

Gündem

09.03.2024, 17:23

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir liderliğinde düzenlenen sergide Anadolu Ajansının (AA), İsrail'in Gazze'de işlediği suçları tüm açıklığıyla ortaya koyan ve temel delil niteliğinde olan "Kanıt" kitabındaki fotoğraflar yer aldı.

2024 Mayıs-Haziran en ucuz sıfır araba (otomobiller) hangisi? 2024 fiyatı en düşük otomatik araçlar listesi 2024 Mayıs-Haziran en ucuz sıfır araba (otomobiller) hangisi? 2024 fiyatı... Haberi Görüntüle

BAŞKAN ÖZDEMİR SERGİYİ SEZDİ

Bağcılar Belediyesi'nin ev sahipliğinde vatandaşlar ile buluşan "Gazze'deki İnsanlık Dramı" sergisi Filistin'de yaşanan soykırımı bir kez daha gözler önüne serdi. Söz konusu sergiyi gezen Bağcılar Belediyesi Başkanı  Abdullah Özdemir'e AA İstanbul Haberleri Müdürü M. Enes Can eşlik etti.

Gazze'de dünyanın gözü önünde büyük bir vahşet yaşandığını ve bu yapılanlara karşı Filistin halkının yanında olduklarını dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yaşanan vahşeti Bağcıların tüm fertlerine fotoğraflarla göstermek istediklerini belirtti.

Motokurye Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Katili bakın kim azmettirdi? Motokurye Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Katili bakın kim... Haberi Görüntüle

KATLİAM TÜM DÜNYAYA DUYURULMALI

Sözlerine devam eden Özdemir, "Çünkü bu zulmün sona ermesi adına duyurulması önemli. Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin bu konudaki duruşu ve duyarlılığı çok önemli. 1,8 milyarlık Müslüman toplumunun duyarlılığı var olmuş olsa bu zulümleri yaşamıyor ve görmüyor olacaktık." ifadelerini kullandı.

2024-ALES/2 başvuruları ne zaman, hangi tarihte olacak? ALES sınavı ne zaman? 2024-ALES/2 başvuruları ne zaman, hangi tarihte olacak? ALES sınavı ne... Haberi Görüntüle

TÜM İSLAM ALEMİ TÜRKİYE'Yİ ÖRNEK ALMALI

Özdemir, toplumun Gazze konusunda daha şuurlu ve duyarlı olması adına serginin önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin gösterdiği duyarlılığın tüm İslam ülkelerine ve dünyaya yayılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Nikahta dua edilmesine izin vermemişti! CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı'ndan skandal savunma! Nikahta dua edilmesine izin vermemişti! CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı'ndan skandal... Haberi Görüntüle

AA GÖREV ŞEHİDİ ANILDI

AA'nın da Gazze'de bir şehit verdiğini hatırlatan Özdemir, "Birçok yerel ve uluslararası basından 100'ün üzerinde görev şehidinin olduğunu biliyoruz. Orada İsrail'in zulmünden çocuklar, kadınlar, masum siviller kurtulamazken aynı zamanda orada yaşananları dünyaya aktarmak için görev yapan basın mensupları da kurtulamadı. İnanıyoruz ki bu zulüm dünya toplumları tarafından lanetleniyor." ifadelerini kullandı.

Görüntüler dehşete düşürdü! Amasya'da et entegre tesisinde büyükbaş hayvana sopa ve baltalı işkence Görüntüler dehşete düşürdü! Amasya'da et entegre tesisinde büyükbaş hayvana sopa... Haberi Görüntüle

"ZULMÜ DURDURACAK YİNE BİZLER OLACAĞIZ"

"Dünyanın birçok büyük kentinde gösterilerin yapıldığını ve duyarlılığın her geçen gün daha fazla arttığını görebiliyoruz." diyen Özdemir, "Ben bu sergiyi düzenlememizde bizlere destek veren başta AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz Bey'e ve tüm ajans camiasına yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah bu zulümler bir an evvel son bulur. İnanıyoruz ki İsrail'in zulmünü de durduracak yine bizler olacağız." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading