Yandex Metrica

DOLAR

32.21

%0 expand_less

EURO

35.12

%0 expand_less

ALTIN

2500.60

%0 expand_less

BIST

10643.58

%0 expand_less

BTC ($)

66316.48

%-1 expand_more

Okullara şiddetli yağmur tatili! Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara, Konya'da 5-6-7 Mart okullar yağmur nedeniyle tatil mi?

Okullara şiddetli yağmur tatili! Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara, Konya'da 5-6-7 Mart okullar yağmur nedeniyle tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kritik ve önemli uyarıların ardından veliler ve öğrenciler gözlerini ''Okul tatil edildi mi?'' sorusuna çevirdi. MGM tarafından yapılan şiddetli yağmur uyarısı yapılan iller ise Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara, Konya oldu. Öğrenci ve veliler bu illerde 5 Mart, 6 Mart, 7 Mart 2024 tarihinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki öğrenciler salı, çarşamba ve perşembe günü okullara gidecek mi? Eğitim-öğretim hayatına şiddetli yağmur tatili mi geldi?  

Gündem

06.05.2024, 07:12

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarıya göre ülke geneli bahar havasını ''Şiddetli yağmur''a teslim ediyor. 

MGM ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 il için sarı kodlu uyarı verdi. O iller Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara, Konya olarak açıklandı.

Öğrenciler ve veliler gelen ''Sarı kod'' uyarısının ardından gözünü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Öğrenciler ''Okullar 5 Mart, 6 Mart, 7 Mart 2024 tarihinde okullarda yağmur tatili var mı?'' diye arama motorlarında arama gerçekleştirdi.

Peki Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara ve Konya'da okullar tatil edildi mi?

CİMER'e şikayet edildi! DEM'li Başkan'dan alçak söz: Türk bayrağını çöpe atarım! CİMER'e şikayet edildi! DEM'li Başkan'dan alçak söz: Türk bayrağını çöpe... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİDEN 16 İL İÇİN SARI KODLU UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre, ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutllu olacak. Marmara'nın güney ve doğusu (Eskişehir hariç) İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Adana'nın batı, Mersin'in doğu bölgelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olacağı bekleniyor.

Meteoroloji, Doğu kesimlerinin pus ve yer yer sisli olacağını açıkladı. Bir diğer açıklamaya göre ise Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Hava sıcaklıkları 3 Mart 2024 gününden itibaren 4-5 derece azalıyor. Türkiye bahar havasının tadını çıkartamadan, soğuk havanın esiri altına giriyor.

İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni gelişme İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni... Haberi Görüntüle

5-6-7 MART 2024 GÜNÜ AYDIN, BALIKESİR, İZMİR, DENİZLİ, ESKİŞEHİR, ANKARA, KONYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

MGM ve İçişleri Bakanlığı'nın uyarılarından sonra öğrenciler '' 5-6-7 Mart günü Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, Ankara, Konya'da okullar tatil edildi mi?'' sorusunu arama motorlarında aramaya başladı.

Valilik tarafından resmi bir açıklama gelmediği için okulların henüz tatil olup olmadığı bilinmiyor. Okullar 5,6,7 Mart 2024 günü tatil değildir.

Habere Tepki Ver

1

3

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading