Yandex Metrica

O bölgede bölgedeki stres birikti! Naci Görür'den korkutan uyarı: Büyük depremin habercisi mi?

O bölgede bölgedeki stres birikti! Naci Görür'den korkutan uyarı: Büyük depremin habercisi mi?

Çanakkale'de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, bölgede yüzey kırığı oluşturacak kadar bir deprem olmadığını belirterek, "Bu depremler bölgedeki stres birikiminin belirtileri olarak yorumlanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Gündem

02.03.2024, 00:48

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Naci Görür dün meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki Çanakkale depremini yorumladı. Naci Görür, Çanakkale'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin bölgedeki stres birikiminin belirtileri olarak yorumlanması gerektiğini ifade etti.

Zengezur Koridoru'nda yeni müdje yolda! Türk dünyasına açılan proje için tarih belli oldu Zengezur Koridoru'nda yeni müdje yolda! Türk dünyasına açılan proje için... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE BÜYÜK DEPREM Mİ OLACAK?

Prof. Dr. Naci Görür söz konusu paylaşımın devamın, diri fay haritasında Çanakkale'de yüzeyde bir fay olmadığını, ve bu yörede yüzey kırığı oluşturacak kadar bir deprem tespit edilmediğini söyledi.

Ayar-3 operasyonu! İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Değeri 50 milyon değerinde! Ayar-3 operasyonu! İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Değeri 50 milyon değerinde! Haberi Görüntüle

NACİ GÖRÜR ÇANAKKALE DEPREMİNİ YORUMLADI

Paylaşımına devam eden Görür, "Beypınar-Lapseki/Çanakkale’de 4,5 deprem oldu. Diri fay haritasında yüzeyde bir fay yok. Muhtemelen bu yörede yüzey kırığı oluşturacak kadar bir deprem olmadı veya kırık (fay) tespit edilemedi. Bu depremler bölgedeki stres birikiminin belirtileri olarak yorumlanmalıdır. Sevgiyle." iadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading