Yandex Metrica

Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması! Karadeniz'de büyük deprem olacak mı?

Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması! Karadeniz'de büyük deprem olacak mı?

Gece sabaha karşı 03:10'da Samsun'da deprem meydana geldi. AFAD'ın duyurduğu verilere göre Karadeniz’de Samsun körfezi 18.27 km derinlikte Atakum ilçesinde saat 03.10’da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Naci Görür ise vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

15.05.2024, 15:15

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ndan yapılan son dakika duyurusunda Samsun'da gece 03:10'da deprem meydana geldiği bildirildi. Peki Karadeniz'de büyük deprem olur mu? Samsun'da meydana gelen artçı mı öncü mü?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü motosiklet geçiş ücreti ne kadar? Motosikletle köprüden geçişe zam geldi mi? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü motosiklet geçiş ücreti ne kadar? Motosikletle... Haberi Görüntüle

KANDİLLİ DEPREMİ FARKLI ÖLÇTÜ

AFAD'ın aksine Kandilli Rasathanesi Samsun'da meydana gelen depremi farklı ölçttü. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı, depremin derinliğini ise 5 km olarak bildirdi.

Son dakika: İstiklal Caddesi'nde iş yeri yangını! Son dakika: İstiklal Caddesi'nde iş yeri yangını! Haberi Görüntüle

NACİ GÖRÜR'DEN DEPREM AÇIKLAMASI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür, Samsun'da meydana gelen depreme ilişkin açıklama yaptı. "Samsun Taflan açıklarında 4,1 deprem oldu. Bu deprem muhtemelen kıyıya paralel güneye dalımlı bindirme fayları ile ilgili. Üikemiz kıyıları kuzeye, denize doğru belirli miktarda ilerliyor. Sevgiyle" dedi.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading