Yandex Metrica

Meteoroloji'den kritik açıklama! Yoğun kar yağışı var! O bölgelerde çığ meydana gelecek

Meteoroloji'den kritik açıklama! Yoğun kar yağışı var! O bölgelerde çığ meydana gelecek

Metoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminlerine göre bugün Doğu Akdeniz ve Doğu Karadeniz kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur meydana gelecek. MGM aynı zamanda iki bölgede çığ uyarısında bulundu. Hangi bölgede çığ meydana gelecek? Ankara,Yozgat, Bayburt, Kayseri, Siirt kar yağışı meydana gelecek mi? İşte merak edilenler...

Gündem

17.02.2024, 17:39

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminlerine göre bugün Doğu Akdeniz ve Doğu Karadeniz kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.

Ülkemiz geneli, parçalı ve çok bulutlu, Marmara bölgesinin doğusunda ise Çankırı, Artvin, Gümüşhane, Bayburt dahil olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği aktarıldı.

Beklenen yağışların kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, diğer bölgelerde ise karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Muharrem İnce'de tutunamadı! Partisinin genel merkez binası kapısına kilit vurdu! Muharrem İnce'de tutunamadı! Partisinin genel merkez binası kapısına kilit vurdu! Haberi Görüntüle

İKİ BÖLGE İÇİN ÇIĞ UYARISI YAPILDI

MGM'nin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey kesimerinde çığ tehlikesi olduğu ifade edildi.

MGM yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmasını talep etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading