Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına dikkat! İşte 3 Mayıs il il hava durumu

Meteoroloji'den 15 kent için sarı kodlu uyarı: Sel, su baskınlarına dikkat! İşte 3 Mayıs il il hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 ili "sarı kod" ile uyardı. Yetkililer, yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Gündem

07.05.2024, 11:18

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 - 9 Mayıs tarihlerine ilişkin hava tahmini raporunu yayımladı.

Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 kenti sarı kodla uyardı.

Bazı bölgelerde ise toz taşınımı etkisini devam ettiriyor.

2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs İOKBS sonuçları neden açıklanmadı? 2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK

Yapılan son tahminlere göre; hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak 2 ila 4 derece azalacağı, hafta başından itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'partimize kimse itibar suikastı yapamaz' demişti! AK Parti 'trol' temizliğine başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan 'partimize kimse itibar suikastı yapamaz' demişti! AK Parti... Haberi Görüntüle

KUUVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın iç kesimleri) Güneydoğu Anadolu (Mardin, Batman, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari’nin güneyi, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van’ın kuzeyi), Doğu Akdeniz (Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay’ın kuzey ilçelerinde) ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yetkililer, yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65 eridi! Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65... Haberi Görüntüle

RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Akdeniz'in batısında ise rüzgarın bugün günü öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden, Antalya Körfezi'nde cumartesi öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Yapılan son tahminlere göre; fırtına cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine yalanlama: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine... Haberi Görüntüle

15 İLE SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle 15 ile sarı kodlu uyarı yaptı.. Yapılan uyarıda vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkati olması istendi.

Uyarı yapılan iller şu şekilde sıralandı;

Adana, Edirne, Hakkari, Iğdır, Kırklareli, Osmaniye, Şırnak, Van, Ağrı, Erzurum, Hatay, Kars, Mardin, Siirt, Tekirdağ.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading