Yandex Metrica

MEMUR MAAŞLARI YATTI MI? Memur maaşları bugün yatacak mı, ne zaman yatacak? İşte memur maaşlarının yatacağı tarih

MEMUR MAAŞLARI YATTI MI? Memur maaşları bugün yatacak mı, ne zaman yatacak? İşte memur maaşlarının yatacağı tarih

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 9 güne çıkarılan Ramazan Bayramı öncesi memurlar maaşları hesaplara yatmasın bekliyor. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Ramazan bayramı 10 Nisan Çarşamba başlıyor. 12 Nisan 2024 Cuma günü sona eriyor Peki memurlar maaşlarını ne zaman alacaklar?

Gündem

10.04.2024, 04:40

Tüm Türkiye bugünden sonra başlayacak olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline hazırlanıyor. 6 Nisan başlayacak olan tatil serüveni 15 Nisan'a kadar devam edecek. Peki bugün son mesaisini yapacak ve 9 gün boyunca tatili kapacak olan memurlar maaşlarını ne zaman alacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Haberi Görüntüle

2024 MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Milyonlarca memur ve emekli Ramazan Bayramı'ndan önce maaşların hesaplara ne zaman yatacağını sorguluyor. Peki memur maaşları bugün hesaplara yatacak mı? Bir diğer deyişle memur maaşları Ramazan Bayramından önce mi yatacak?

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! CHP değişmez: Ankara Büyükşehir Belediyesi cami logosunda rahatsız oldu! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! CHP değişmez: Ankara Büyükşehir Belediyesi... Haberi Görüntüle

NİSAN MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Söz konusu beklentiye ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Memur maaşlarının aynı gün ödeneceğini duyurdu. Buna göre, memur maaşları 15 Nisan tarihinde hesaplara geçecek.

Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARI VE BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? 

Tıpkı memurlar gibi emeklilerde bayram ikramiyesi ve emekli maaşlarının ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyor.  SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödedi.

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading