Yandex Metrica

Edis konseri ücretsiz mi, nerede olacak 19 Mayıs?

Edis konseri ücretsiz mi, nerede olacak 19 Mayıs?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir coşkuyla karşılanacak. Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği bu milli bayram kapsamında, birçok ilde özel kutlama programları düzenlendi. Pazar gününe denk gelen bu anlamlı günde, büyükşehirlerde ücretsiz konserler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Pazar günü Edis, Maltepe Etkinlik Alanı'nda ücretsiz konser verecek.

Gündem

21.05.2024, 11:04

2024 yılı için 19 Mayıs konserleri ve etkinlikleri belirlendi. Türkiye genelinde 105. yıl dönümü coşkusuyla kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için etkinlik takvimi oluşturuldu. Tarihimiz açısından büyük öneme sahip olan bu özel günde, milyonlarca vatandaş Türk bayraklarıyla birlikte kutlamalara katılacak. 19 Mayıs etkinlikleri ve konserleri sayesinde sanatçılar, ücretsiz olarak hayranlarıyla buluşma fırsatı bulacaklar.

19 Mayıs konser

19 Mayıs konser

Bakan Uraloğlu açıkladı: 353 binden fazla emekli, indirimden yararlandı! Bakan Uraloğlu açıkladı: 353 binden fazla emekli, indirimden yararlandı! Haberi Görüntüle

İSTANBUL 19 MAYIS KONSERLERİ 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamalarını 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek. Bu özel gün, atölye çalışmaları, konserler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs kutlamaları, Anadolu yakasındaki Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek. 17-18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek konserler, etkinlikler ve atölye çalışmalarıyla dolu programlar, saat 13.30'da başlayacak.

Konserler, 17-18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ve kutlamalar saat 13.30’da başlayacak.

17 Mayıs'ta sahne alacak sanatçılar arasında Simge, Selin, Çağan Şengül ve Berkay Altuntay yer alacak.

18 Mayıs'ta ise Pera, Skapova, Can Koç, Al’York ve Arem Özgüç & Arman Aydın sahne alacaklar.

19 Mayıs'ta ise Edis, Hey Douglas ve Konukları, Gaye Su Akyol, Evrencan Gündüz, Güneş, Nova Norda, Evdeki Saat ve Aybüke Albere gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.

Maltepe Etkinlik Alanı

Maltepe Etkinlik Alanı

Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar Güler'den cevap: Turistik geziye gelebilir Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar... Haberi Görüntüle

KONSERE NASIL GİDİLİR?

Maltepe Sahil durağından Maltepe etkinlik alanına gitmek isteyenlere için 2 seçenek bulunuyor. İlk olarak, 4, 16, 16A, 16D, 17, 17S, 133F, 133T ve 252 numaralı otobüslerden herhangi birine binebilirsiniz. Bu otobüsler Maltepe Sahil durağından geçiyor ve size etkinlik alanına yakın bir noktaya götürecektir.

İkinci seçenek ise, Marmaray'ı kullanabilirsiniz. Maltepe durağında inerek yürüyerek veya yakındaki toplu taşıma araçlarını kullanarak Maltepe miting alanına kolayca ulaşabilirsiniz. Bu seçenek özellikle 19 Mayıs Pazar günü trafik yoğunluğu olacağından tercih edilebilir.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading