Yandex Metrica

MEB'den öğrencilere tatil müjdesi! Okullar 9 gün boyunca tatil olacak! Okullarda Ramazan Bayramı tatili olacak mı? Ramazan Bayramı ara tatil ile birleşecek mi?

MEB'den öğrencilere tatil müjdesi! Okullar 9 gün boyunca tatil olacak! Okullarda Ramazan Bayramı tatili olacak mı? Ramazan Bayramı ara tatil ile birleşecek mi?

Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren müjdeli haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda 9 gün boyunca tatil olacağını açıkladı. MEB 8-12 Nisan tarihleri arasında ara tatilin gerçekleşeceğini duyurmuştu. 10-12 Nisan tarihleri arasında ise Ramazan Bayramı idrak edilecek. Peki Okullarda Ramazan Bayramı tatili olacak mı? Ramazan Bayramı ara tatil ile birleşecek mi? 

Genel

28.04.2024, 21:52

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her dönemde bir hafta olarak uygulanan ara tatil, öğrenciler ve veliler için dinlenme fırsatı sunuyor.Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren müjdeli haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda 9 gün boyunca tatil olacağını açıkladı.

Öğrenciler ve velilerin en merak ettiği konulardan birisi ise ara tatil ile Ramazan Bayramı'nın birleşip birleşmeyeceği oldu. MEB 8-12 Nisan tarihleri arasında ara tatilin gerçekleşeceğini duyurmuştu. 10-12 Nisan tarihleri arasında ise Ramazan Bayramı idrak edilecek. 

Peki Okullarda Ramazan Bayramı tatili olacak mı? Ramazan Bayramı ara tatil ile birleşecek mi? İşte merak edilenler...

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir! 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş... Haberi Görüntüle

MEB ARA TATİL NE ZAMAN OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ikinci ara tatilin 8-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini açıkladı.

Ramazan Bayramı ise 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Resmi Gazete'de yayımlanmıştı! Tarih belli oldu: Onu takmayanlar trafiğe çıkamayacak! Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMI'NDA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

MEB, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ikinci ara tatilin 8-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtti. Ramazan Bayramı'nın ise 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek.

Ramazan Bayramı ile ara tatil birleşmeyecek, hafta sonu tatili ile birlikte öğrenciler toplamda 9 gün boyunca tatil yapma imkanı kazanacak.

Habere Tepki Ver

1

1

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Genel


Loading