Yandex Metrica

Sitede Ara

MEB 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okulları tatil ilan etti! Yerel seçimlerden sonraki gün ile birlikte öğrenciler 3 günlük tatilin tadını çıkartacak!

MEB 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okulları tatil ilan etti! Yerel seçimlerden sonraki gün ile birlikte öğrenciler 3 günlük tatilin tadını çıkartacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den öğrencilere 3 günlük tatil müjdesi geldi. Milyonlarca öğrenci ve veliyi yakından ilgilendiren açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapıldı. Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanırken veliler ve öğrenciler ''Seçimlerde okul tatil edilecek mi?'' , ''1 Nisan 2024 Pazartesi okul tatil mi?'' sorularını araştırmaya, merak etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların seçim gününden sonra temizlenmesi ve düzenlenmesi için 1 günlük tatil ilan edildiğini açıkladı. Bu sayede öğrenciler 3 gün boyunca tatilin tadını çıkartacak.

Gündem

28.04.2024, 09:16

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her dönemde bir hafta olarak uygulanan ara tatil, öğrenciler ve veliler için dinlenme fırsatı sunuyor. Milyonlarca öğrenci ve öğrenci velilerini ilgilendiren yeni açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim camiasını (veliler ve öğrenciler dahil) ilgilendiren yeni düzenlemeleri vatandaşlara açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde okullarda oy kullanılacağından dolayı, okulların 3 gün tatil ilan edildiğini açıkladı. Bakan Yusuf Tekin, 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.sınıf öğrencilerini yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor musunuz? Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLER 3 GÜN BOYUNCA TATİLİN TADINI ÇIKARTACAK!

Tüm Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlarını ve ilçe belediye başkanlarını belirlemek için oyunu okullarda kullanacak.

Öğrencilerin klasik cumartesi ve pazar günleri okulları tatil. Öğrencilerin haftada 2 günlük tatili bulunuyor. Pazar günü seçim olacağından dolayı, MEB 1 Nisan 2024 Pazartesi gününü de okulların temizlenmesi ve tekrardan düzenlenmesi için tatil ilan etti. Bu sayede öğrenciler 3 gün boyunca tatil elde etmiş oldu.

Fenomen öğretmenler dikkat! Bunu yapana ceza geliyor: Sicil dosyasında 5 yıl kalacak Fenomen öğretmenler dikkat! Bunu yapana ceza geliyor: Sicil dosyasında 5... Haberi Görüntüle

MİLLİ EĞİTİM BAKANI AÇIKLADI SEÇİM SONRASI OKULLAR TATİL!

Bakan Tekin, Türkiye'nin 31 Mart 2024 Pazar gününde yerel seçimlerde oy kullanımının okullarda gerçekleşeceğinden dolayı, 1 Nisan 2024 Pazartesi gününün ( seçimden bir sonraki gün) okulların tatil edildiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading