Yandex Metrica

Marmaray Feneryolu durağında 2. intihar vakası! 20'li yaşlarında erkek vatandaşımız Marmaray'ın önüne atladı! 2024 Feneryolu durağında bir ayda 2 intihar!

Marmaray Feneryolu durağında 2. intihar vakası! 20'li yaşlarında erkek vatandaşımız Marmaray'ın önüne atladı! 2024 Feneryolu durağında bir ayda 2 intihar!

Marmaray'da akşam saat 22:00 sularında 20'li yaşlarında genç bir erkek raylara atlayarak intihar etti. Marmaray'ın Feneryolu istasyonunda, Marmaray'ın önüne atlayarak intihar eden genç, Marmaray'ın çarpması ile birlikte hayatını kaybetti. Yaşanan intihar vakasından dolayı Marmaray'da seferler 1 saat duraksatıldı. Marmaray'da bir ay içerisinde iki intihar vakası yaşanması ise dikkat çekti.

Gündem

18.05.2024, 02:00

Marmaray Feneryolu İstasyonu'nda 11 Mart 2024 Pazartesi günü akşam saatlerinde seferler düzenlenirken, 20'li yaşlarda genç bir erkek Marmaray'ın önüne atlayarak intihar etti.

İddialara göre Marmaray Feneryolu İstasyonu'nda 11 Mart Pazartesi akşamı saat 22:00 sıralarında intihar vakası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ismi henüz belirlenemeyen 20'li yaşlarındaki erkek vatandaşımız, Marmaray, Feneryolu İstasyonu'na yaklaştığı sırada Marmaray'ın önüne atlayarak trenin altında kaldı.

Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri Marmaray'da güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Haberi Görüntüle

MARMARAY'DA BİR AYDA 2'İNCİ İNTİHAR VAKASI!

Marmaray Feneryolu durağında geçtiğimiz ay, aynı istasyonda tekrardan bir intihar vakası daha meydana gelmesi ise tepkilere neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

4

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading