Yandex Metrica

Zeynep Avcı O Ses Almanya'ya damga vurdu çeyrek finale yükseldi

Zeynep Avcı O Ses Almanya'ya damga vurdu çeyrek finale yükseldi

‘O Ses Almanya'nın ilk turunda seslendiği Yalan şarkısıyla beğeni toplayan Zeynep Avcı, bu sefer de Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısını seslendirdi. Zeynep Avcı, müthiş performansıyla çeyrek finale kaldı.

Magazin

07.04.2024, 21:22

Almanya’da yayınlanan O Ses yarışmasında ilk turda söylediği Tan Taşçı'nın 'Yalan' şarkısı ile herkesi mest eden Türk yarışmacı Zeynep Avcı, bir kez daha gündemde.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Zeynep Avcı, Zerrin Özer’in 'Kıyamam' adlı şarkısı ile bir kez daha yarışmaya damga vururken jüri üyesini kendine hayran bıraktı ve çeyrek finale yükseldi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

JÜRİYİ MEST ETTİ

Zeynep Avcı, sesiyle sosyal medyada geniş yankı uyandırıken jüri üyelerinden de övgü dolu sözler duydu. Zeynep Avcı'nın takımında bulunduğu jüri üyesi Johannes Oerding, ''Berlin'de bir dönerciden döner almak için içeri girdiğimde kimse, beni ben olduğum için tanımıyor, Zeynep'in koçu olarak tanıyor'' dedi. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'ZİRVEYE ÇIKTIN'

Bir diğer jüri üyesi Sarah Connor ise Zeynep Avcı'nın sesininn kendisini mest ettiğini anlatırken ''Zeynep, gerçekten de senin zirveye çıktığın bir ana şahitlik ettim. Aslında hakkında hiçbir bilgimin olmadığı Türk müziği ile ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyordum. Eşimin en iyi arkadaşlarından Sedat Abi sayesinde Türk müziği konusunda bilgilendirildim'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading