Yandex Metrica

Sitede Ara

Zayn Malik Gigi Hadid'e yalvardı, son bir şans istedi!

Zayn Malik Gigi Hadid'e yalvardı, son bir şans istedi!

Geçtiğimiz günlerde ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik'le ilgili bir iddia ortaya atıldı. Malik'in ünlü modele barışmak için yalvardığı iddia ediliyor.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Gigi Hadid ve Zayn Malik'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. OK! dergisinin Hadid'e yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre Zayn Malik, Gigi Hadid'e kendisini bağışlaması ve ilişkilerine ikinci bir şans vermesi için yalvarıyor.

YOLANDA İKİLİNİN BARIŞMASINA KARŞI

Dergi, Malik'in 13 aylık kızı Khia'nın annesi Gigi Hadid'e dönmek için yalvardığını öne sürdü. Malik'in Hadid'i sık sık telefonla arayarak ilişkilerine son bir şans istediği söyleniyor. Ancak 26 yaşındaki Hadid'in annesi Yolanda, ikilinin yeniden barışmasını hiç istemiyor.

"KARANLIK VE RAHATSIZ BİR ADAM"

Gigi Hadid'e yakın kaynaklar, "Gigi olup bitenler yüzünden şok geçirdi ve çok üzgün. Ama Zayn'ın pişman olduğuna inanıyor" dedi. Annesi Yolanda ise Malik'in kızından uzak durması için yasal yollar arıyor. Yolanda'nın Zayn Malik'in hem Gigi hem de torunu Khai'den kesin olarak uzak durmasını istediği belirtiliyor. Yakın kaynak, "Yolanda, Malik'in, kızının uzak durması gereken karanlık ve rahatsız bir adam olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading