Yandex Metrica

Sitede Ara

Yonca Evcimik'ten tartışma yaratacak çıkış: 90'lardan beri çıplağım! Gözler İzzet Yıldızhan'a çevrildi

Yonca Evcimik'ten tartışma yaratacak çıkış: 90'lardan beri çıplağım! Gözler İzzet Yıldızhan'a çevrildi

90'lı yıllara damgasını vuran Yonca Evcimik, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Şarkıcı, magazin gündeminde bir süredir tartışılan sahne kostümü polemiğiyle ilgili olay yaratacak ifadeler kullandı.

Magazin

23.01.2024, 18:42

90'lı yıllara 'Abone', 'Kendine Gel' gibi şarkılarıyla damgasını vuran Yonca Evcimik, hafta sonu Zorlu PSM'de sevenlerine eğlenceli bir gece yaşattı. Şarkıcı, İzzet Yıldızhan'ın açıklamalarından sonra başlayan sahne kostümü polemiğiyle ilgili konuştu.

"KİM NASIL İSTERSE ÖYLE GİYİNSİN"

Evcimik, "Artık şu sahne kostümleri ile ilgili tartışmalara bir son versinler. Sahne bir şov yeridir. Bırakın kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin. Bana bu konu hakkında soru sorulmasın çünkü ben 90'lardan beri çıplağım " ifadelerini kullandı. 

58 yaşındaki şarkıcı, konserlerinin hız kesmeden devam ettiğini, yakında sürprizlerin olacağını sözlerine ekledi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı İzzet Yıldızhan, Gülşen, Hande Yener ve Hadise'nin kostümleriyle ilgili "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum." ifadelerini kullanmış, o sözler büyük bir tartışmaya neden olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading