Yandex Metrica

DOLAR

32.52

%0.13 expand_less

EURO

34.89

%-0.2 expand_more

ALTIN

2450.60

%0.64 expand_less

BIST

9884.59

%1.73 expand_less

BTC ($)

64198.13

%-0.9 expand_more

Yılmaz Morgül hasta mı, neden hastaneye kaldırıldı? Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu ne, nasıl olacak?

Yılmaz Morgül hasta mı, neden hastaneye kaldırıldı? Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu ne, nasıl olacak?

Geçtiğimiz ay annesinin ölümüyle adeta yıkılan Yılmaz Morgül, zor günleri henüz atlatamadı. Morgül'ün hastaneye kaldırılmasının sonrasında binlerce kişi internette arama motorlarında, Yılmaz Morgül hasta mı, neden hastaneye kaldırıldı? Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu ne, nasıl olacak? sorularına yanıt arıyor.

Magazin

23.01.2024, 20:23

Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden birisi olan Yılmaz Morgül, geçtiğimiz ay annesini kaybetti. Bu olay sonrası zor günler yaşayan ve kendisini yoğun iş temposuna kaptıran Morgül, bu sabah rahatsızlanınca hastaneye götürüldü. İnternette, Yılmaz Morgül hasta mı, neden hastaneye kaldırıldı? Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu ne, nasıl olacak? soruları merak ediliyor.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

YILMAZ MORGÜL HASTA MI, NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden birisi olan Yılmaz Morgül, geçtiğimiz ay annesini kaybetti. Bu olay sonrası zor günler yaşayan ve kendisini yoğun iş temposuna kaptıran Morgül, bu sabah rahatsızlanınca hastaneye götürüldü. Yılmaz Morgül'ü hastaneye götüren Şarkıcı Pelin Suade, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Yılmaz Morgül'ün son durumu hakkında bilgiler verdi. Morgül odada yatarken açıklamalarda bulunan Suade, "Sabah saatlerinde hastaneye getirdim. Annesini kaybettiği için onun üzüntüsüyle kendisini yoğun çalışma temposuna verdi. O yüzden vücudu bitap düştü. Nazarlara geldi" kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading