Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'den şaşırtan aşk itirafı: Artık tahammülüm kalmadı!

Yıldız Tilbe'den şaşırtan aşk itirafı: Artık tahammülüm kalmadı!

Yıldız Tilbe, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Vasiyetini de açıklayan şarkıcı, 'Hayatımın asla film ve belgesel olmasını istemiyorum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Sempatik tavırlarıyla gönülleri kazanan Yıldız Tilbe, açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor. Şarkıcı, Posta Magazin Müdürü Suna Akyıldız'ın sorularını cevapladı. Tilbe, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ŞARKILARIMIN ÇOĞUNU YIRTIP ATTIM"

Şarkılarını yazdıktan sonra müsveddelerini saklamadığını belirten Tilbe, "Çıkarmadığım şarkılar var. Ben o şarkıları yazarken kırmızı gözyaşı döküyordum. O kadar çok acı çekip, üzülüyordum ağlıyordum ki şimdi o şarkıları nasıl çıkarıp söyleyeyim. Şarkıların çoğunu bu yüzden yırtıp attım. Bazıları aklımda. Kimsenin benim yüzümden çok fazla acı çekmesini istemiyorum" diye konuştu.

"AŞK KONUSUNU TAMAMEN KAPATTIM"

Hayata dair içinde bir umut kalmadığını belirten şarkıcı, şöyle konuştu:

"Her şeyi yaşadım. Benim için aşk olayı bitti. Artık tahammülüm yok. Aşk yaşla çok alakalı. 50'yi geçince çok farklı. Aşk gençtir. Hep gençtir. Orta yaştan sonra yaşanan şey aşk değildir. Saygıdır, sadakattir, bağlılıktır. O aşk değildir. Aşk deli bir şeydir. Sakin değildir aşk. Başka bir şeydir. Gençken aşkın özgürlüğünü daha iyi yaşadım, şimdi yaşamıyorum. O konuları tamamen kapattım."

"ÖLÜRSEM HAYATIMI FİLM YAPMASINLAR"

Hayatının film ya da belgesel olmasını istemediğini belirten Tilbe, "Çünkü hayatımı ifade edemezler, canımı sıkarlar. İki kelime konuşunca bile cinleniyorum. Çok hassas bir şey. Ölür giderim, vasiyetimdir. Aileler de bir şey diyemiyor. İstemiyorum yani, ne münasebet" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading