Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'den Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya şoke eden hamle! Hapse girecekler

Yıldız Tilbe'den Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya şoke eden hamle! Hapse girecekler

Son günlerde başıboş köpeklerle ilgili paylaşımları nedeniyle hedef gösterilen Yıldız Tilbe, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları hakkında kişilik haklarına saldırdıkları gerekçesiyle konuşmama kararı aldırdı.

Magazin

23.01.2024, 19:10

Mahra Melin, Rabia Kallı gibi vatandaşların başıboş köpek saldırıları nedeniyle hayatını kaybetmesi büyük infial yaratmıştı. Vatandaşlar sokak köpekleriyle ilgili sorunun çözülmesini isterken, sosyal medyada bir destek de Yıldız Tilbe'den gelmişti. Yıldız Tilbe, saldırgan köpekler hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki görmüştü.

Sanatçı, geçtiğimiz günlerde kendisine hakaret edildiğini iddia ederek aralarında ünlülerin de olduğu 26 kişi ve 11 kurum hakkında şikayette bulundu. Tilbe'den konuyla ilgili bir hamle daha geldi.

KORUNMA TALEBİNDE BULUNDU

Yıldız Tilbe, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında kendisi üzerinden gündem oluşturdukları, konuyu köpürttükleri ve kendisine "cahil, hayvan düşmanı, akıl sağlığı bozuk, geber" şeklinde hakaret ettikleri gerekçesiyle korunma talebinde bulundu.

KARARI İHLAL EDERLERSE HAPİS UYGULANACAK

Mahkeme, talebi değerlendirmesinin ardından Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun 1 ay süreyle Yıldız Tilbe'ye yönelik tehdit, aşağılama, şiddet ya da küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamalarına ve herhangi bir iletişim aracıyla rahatsız etmemelerine hükmetti. 

Mahkeme, 3 sunucunun kararı ihlal etmesi durumunda 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi uygulanmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading