Yandex Metrica

Yıldız Tilbe başıboş köpek terörüne isyan etti, bölge halkına seslendi!

Yıldız Tilbe başıboş köpek terörüne isyan etti, bölge halkına seslendi!

Son dönemde başıboş köpek saldırılarının artmasının ardından ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sosyal medyada isyan etti. Şarkıcı, sokaklardaki köpeklerin toplatılması gerektiğini belirterek 'Köpekleri barınaklara toplasınlar, hayvanseverler görevlendirilsin' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:57

Sokaklarda başıboş şekilde dolaşan köpekler can güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor.

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye'nin pitbull saldırısına uğramasının ardından geçtiğimiz günlerde 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar köpekten kaçmak isterken kamyonun altında kalmıştı. 

Başıboş köpeklerden kaçmak isterken kaza geçiren 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Rabia Kallı da hayatını kaybetti. Başıboş köpek sorununa vatandaşlardan büyük tepki gelirken, sorunun çözülmesi için sosyal medyadan yetkililere çağrıda bulunuldu.

Sanatçı Yıldız Tilbe'den de başıboş sokak köpeği sorunuyla ilgili paylaşım geldi. Şarkıcı, sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlara destek oldu.

"HAYVANSEVERLER BARINAKTA GÖREVLENDİRİLSİN"

Tilbe, "Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın. Barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan. Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin. Hayvan da kurtulsun insan da." ifadelerini kullandı.

"SEVMEK İÇİN SEBEP GÖREMİYORUM"

"Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın da hayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan,öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an o çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum."

"ZEHİRLİ ET VERİN, GEBERSİNLER"

Sahipsiz köpeklerin hayvan barınaklarında toplanması gerektiğini söyleyen Tilbe, "Hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?" dedi.

"BUNLAR CANAVAR"

"Hayvan sevmek başka bir şey, bütün hayvanlar güzeldir, bunlar insan parçalıyor öylece gezsinler mi?" diyen sanatçı, "Köpek var köpek var, bunlar canavar, bizim bir köpeğimiz vardı büyün sokağı korurdu saldırmak neymiş. Bunlar vahşi, birbirlerine de insana da kediye de her şeye saldırıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Köpeklerin saldırıp öldürdüğü, sakat bıraktığı insanlara acımayanları, hala katil köpekleri masum finolarmış savunanları kendi vicdanlarına bırakıyorum" dedi.

Sanatçının bu paylaşımlarının ardından Twitter'da "#yıldıztilbehaddinibil" hashtag'i ilk sıraya yükseldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading