Yandex Metrica

Sitede Ara

Yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz estetik yaptırdı, son hali sosyal medyayı salladı

Yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz estetik yaptırdı, son hali sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada çektiği yemek videoları ile tanınan Taha Duymaz, burun estetiği yaptırdı. Fenomen, yaşadığı estetik sürecini Instagram hesabında yaptığı soru cevap etkinliğinde anlattı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Mütevazı mutfağında çektiği yemek videoları ile adını duyuran ve Instagram'da 1.2 milyon takipçiye ulaşan Taha Duymaz, bir dönem saldırıya uğramış ve zor günler geçirmişti. 

Yemek videoları çekmeye ve bunları takipçileriyle paylaşmaya devam eden Taha Duymaz, geçtiğimiz günlerde burun estetiği yaptırdı ve o halini paylaştı. Duymaz, Instagram'da yaptığı soru cevap etkinliğiyle sürecin zorluğundan bahsederken, fenomen ismin değişimi de herkesi şaşırttı.

Duymaz, yaşadığı süreçle ilgili "Yani ameliyat bu bıçak altına yatıyoruz, zor bir süreç ve süreçleri merak edenler olmuş. Bunu videolar halinde çekiyorum, burnum iyileştiği zaman Youtube kanalımda yayınlayacağım süreci detaylı şekilde." dedi. 

Burnu henüz sargılı olmasına rağmen büyük değişim yaşayan Taha Duymaz'ın son hali gündem oldu. İşte Taha Duymaz'ın büyük değişimi...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading