Yandex Metrica

Yeliz Yeşilmen'den yıllar sonra gelen bomba itiraf! 'Gerdek gecem olmadı'

Yeliz Yeşilmen'den yıllar sonra gelen bomba itiraf! 'Gerdek gecem olmadı'

Yeliz Yeşilmen, katıldığı programda özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babası ve eski eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Yeşilmen, fenalık geçirdi.

Magazin

06.04.2024, 22:08

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, Barış Muslu'nun TV100'de yayınlanan "Beyin Dedektifi" programının konuğu oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Yeşilmen, dayanamayıp fenalık geçirdi.

"3 GÜN İÇİNDE EVLENDİM"

"Hayatınızda keşke hiç yaşamasaydım dediğiniz olaylar nelerdir?" sorusuna cevap veren Yeşilmen, küçükken babasından dayak yediğini anlattı. Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

"Babam ders konusunda çok tutucuydu. Çocukken kötü not aldığımda dayak yedim. Parkinson hastası oldu, bazen 'neden beni dövdün' diye sormak istiyorum.

"AYNI ODADA DAHİ UYUMADIK"

"Eve mektuplar, sessiz telefonlar geliyordu. Babam da korkuyordu. İyi bir kısmetle beni baş göz etmek istedi. Görücü usulüyle, 3 gün içinde tanımadığım bir aileye verdi beni. Hayatımın en önemli travması. Okul hayatım bitti. Babam başıma bir şey gelmesin diye, 'iyi bir aileyle Almanya'ya gönderelim' dedi. Evlenip Almanya'ya gittim. Gerdek gecesi olamadı. Bir karı-kocalık olmadı. Aynı odada dahi uyumadık."

"HAYATIMDAKİ TÜM ERKEKLERDEN ŞİDDET GÖRDÜM"

Almanya'da çok zor günler yaşadığını belirten ünlü isim, "Eşim kendine büyü yapıldığına inandı. Eve sürekli hocalar geliyordu. Bir hocanın eşini döversen büyü bozulur sözlerine inanıp beni dövdü. Kendi odamda uyumadım, 6 ay yer yatağında yattım. Sabah kalkıp hizmetçi gibi evi temizleyip yemek yapardım. 6 ay sonra tüm altınlarımı alıp sözleşme imzalatıp beni öyle bıraktılar. Hayatımda tek travma yok, travmalar zinciri var. Babamdan başlayarak hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading