Yandex Metrica

Sitede Ara

Yavuz Seçkin'den şarkıcı Emrah'a zehir zemberek sözler! Mahkemelik olmuşlardı

Yavuz Seçkin'den şarkıcı Emrah'a zehir zemberek sözler! Mahkemelik olmuşlardı

Komedyen Yavuz Seçkin, yıllar önce taklidini yaptığı için kendisini mahkemeye veren şarkıcı Emrah hakkında sert konuştu. O günden beri Emrah'ın taklidini yapmadığını söyleyen Seçkin, "Benim için etkisiz eleman" dedi.

Magazin

29.03.2024, 01:06

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 derece programına konuk oldu. Seçkin, uzun süredir mahkemelik olduğu şarkıcı Emrah hakkında konuştu.

Meslek hayatı hakkında konuşan komedyen, "Bana çok nankörlük eden olmadı. Emek verdiği herkese hakkımı helal ettim" dedi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"EMRAH'IN AÇTIĞI DAVA TAKİPSİZLİĞE GİTTİ"

Yıllar önce taklidini yaptığı için kendisini mahkemeye veren Emrah hakkında konuşan Seçkin, "Açılan dava takipsizliğe gitti. Savcı 'ne yaptın oğlum sen? Bana da yap bakayım' dedi ben de yapınca 'güzel yapıyorsun' dedi. Yıllardır hiç Emrah taklidi yapmadım. Gerek duymuyorum, sevmiyorum da zaten" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BENİM İÇİN ETKİSİZ ELEMAN"

Bu konuyu önemsemediğini ve kafasına takmadığını dile getiren Seçkin, "Bana böyle bir dava açtıktan 3-5 sene sonra bir televizyon reklamında benzer bir imada bulunması bence yanlıştı. Genelde taklidini yaptığım insanlar mutlu oluyor. Kafama takmıyorum, önemsemiyorum, değer vermiyorum. En güzeli bu. Benim için etkisiz eleman, boş bir şey. Yıllar önce kafama takarak üzülüyordum. Haksızlıktı. Yaşım ilerledikçe takmamayı ve umursamamayı öğrendim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading