Yandex Metrica

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor? Kafa karıştıran aşk üçgeni

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor? Kafa karıştıran aşk üçgeni

Aslı Bekiroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile el ele görüntülenmesinin ardından Çağrı Telkıvıran da Biran Damla Yılmaz ile samimi şekilde eğlenirken objektiflere yansıdı. Telkıvıran, Bekiroğlu ile üçüncü kişiler nedeniyle ayrıldığı iddiaları hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:53

'Maske Sen Kimsin' programında yarışan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka'nın yakınlaştığı iddia edilmiş, ikilinin Doğu Demirkol'un yayınladığı videoda el ele olduğu görülmüştü. Bu görüntüler akıllarda soru işareti bırakırken, Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ın sevgilisiyle birlikte olan fotoğraflarını silip takipten çıkması dikkat çekmişti.

Olayların ardından Çağrı Telkıvıran ise önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz ile samimi şekilde eğlendi. İkili daha sonra Arnavutköy'de başka bir mekana geçerek sabaha kadar eğlendi.

"BAŞKA SEBEPLERDEN AYRILDIK"

Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Telkıvıran, "Aslı Bekiroğlu ile ilişkinizin Kubilay Aka yüzünden bittiği haberleri doğru mu?" sorusuna "Hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık" şeklinde yanıt verdi. Telkıvıran, Biran Damla Yılmaz ile ilgili sorulara ise sessiz kalmayı tercih etti.

ÇİÇEKÇİ İFŞA ETTİ

Biran Damla Yılmaz, basın mensuplarının aşk sorularını yanıtsız bıraktı. Araçtaki çiçeklerin sorulması üzerine oyuncu gülümserken, çiçek satıcılarının "Abi çiçekleri Çağrı abi aldı" demesiye ikili yakayı ele verdi.

Diğer yandan Biran Damla Yılmaz'ın adı Maske Sen Kimsin programının sunucusu Tansel Öngel ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading