Yandex Metrica

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan'dan şaşırtan itiraf! Anlattıklarıyla herkesi üzdü

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan'dan şaşırtan itiraf! Anlattıklarıyla herkesi üzdü

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı'da Eren Komiser'i canlandıran Uğur Aslan, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncunun itirafı programa damgasını vurdu.

Magazin

10.03.2024, 22:44

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisi büyük beğeniyle izleniyor. Dizide canlandırdığı Eren Komiser karakteriyle büyük çıkış yakalayan oyuncu, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katıldı. Başarılı oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"FARK EDİLMEMEK VE YOK SAYILMAK ÜZÜCÜ"

Uzun süredir oyunculuk yapmasına rağmen yeni tanınmaya başlaması hakkında konuşan Uğur Aslan, sektörde yaşadığı bazı durumlara sitem etti. "Bunu bir itiraf olarak anlatayım" diyen oyuncu, şöyle konuştu:

"Çok da küsen, darılan bir yapım yoktur. Ben kendimi oyunculuk mesleğinde hep donatmaya çalıştım. Mesela bir oyuncu, enstrüman çalabilmeli, at binebilmeli, spor anlamında aktif olabilmeli. Ben ney de üflüyorum, keman da çalıyorum, geleneksel savaş sanatlarıyla da ilgileniyorum. Ortaya koyduğunuz çaba, sonuç bulsun istiyorsunuz haklı olarak. Ama sektörün yaptığı ısrar, sizin kenarda bekletilmenize sebep oluyor. Farkına varılmamış olmak ve sahip olduğun değerlerin yok sayılması üzücü..."

"KEŞKE DAHA ÇABUK KARŞILIK BULABİLSEK"

Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programında sahnede gösterdiği performansla adından beğeniyle söz ettiren Uğur Aslan, "Popüler bir içeriğin içinde kendime bir alan buldum ama orada yaptığım her şey, biriktirdiğimin bir sonucuydu. Ama izleyici, 'Bir dakika ya! Adam şarkı söyleyebiliyor, oyunculuğu da iyi' diyor ve gün sonunda, sana hakkını teslim ediyor. Bunu 50 yaşında yapıyor ama çok da önemli değil. Keşke o çaba ve gayreti gösteren insanlar, çok daha çabuk karşılık bulabilse." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading