Yandex Metrica

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den diziyle ilgili üzen itiraf! 'Yıllarca utandım'

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den diziyle ilgili üzen itiraf! 'Yıllarca utandım'

2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren Seda Demir, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Sette yaşadıklarını canlı yayında anlatan oyuncu, Bedia Ener'in kendisine söylediği bir sözden yıllarca etkilendiğini dile getirdi.

Magazin

23.01.2024, 19:05

Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı Yaprak Dökümü dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, 5 sezon izleyici karşısına çıkmıştı.

Dizide Neyyir Hanım'ın kızı Sedef'e hayat veren Seda Demir, bugün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Demir, siteyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

"ARAMIZDA HEP MESAFE VARDI"

İlk oyunculuk deneyimini Yaprak Dökümü'nde yaşadığını söyleyen oyuncu,"Oyuncularla aramızda hep bir mesafe vardı. Bedia Ener de dahil. Annemi oynamasına rağmen aramızda hep bir mesafe vardı. Güven Hokna ve Bedia Ener'den yararlanmayı çok isterdim. İletişimimiz vardı ama samimi değildik. Neslihan'la şu an görüşmüyorum. O zaman 22 yaşındaydım ve çok kırgınlıklarım oldu. Setten çıkıp eve gittiğimde çok ağladığım günler oldu. Yaprak Dökümü dizisinde destek yoktu. Sadece Mesude Erarslan bana destek oldu." diye konuştu.

"SESİMDEN YILLARCA UTANDIM"

Dizide kendisinin dışında Fahriye Evcen ve Tolga Karel'in de kendi sesini kullanmadığını söyleyen oyuncu, bununla ilgili kötü anısı olduğunu dile getirdi. 39 yaşındaki oyuncu, "Ben bunu daha önce Bedia Ener'le de paylaştım. Bana şey demişti, 'Sen asla sesinle bir dizide oynayamazsın, sesin çok kötü' demişti. Bunu teke tek bir odada kaldığımızda söylemişti. O kadar etkiledi ki beni. Yaklaşık 7-8 sene boyunca sesimden utandım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading