Yandex Metrica

Yalı Çapkını Seyran'ın okuduğu kitabın adı ne? Bu detay ilk kez ortaya çıktı! Ferit'e mesaj veriyormuş

Yalı Çapkını Seyran'ın okuduğu kitabın adı ne? Bu detay ilk kez ortaya çıktı! Ferit'e mesaj veriyormuş

Televizyonların en çok sevilen ve izlenen dizisi Yalı Çapkını'nın son bölümünde ekrana yansıyan küçük detay sosyal medyada çok konuşuldu. Seyran'ın okuduğu kitabın konusuyla dizinin konusunun birebir olması, senaristin izleyiciye mesaj verdiği yönünde tahminler yürütülmesine yol açtı.

Magazin

07.03.2024, 16:24

Başladığı günden bu yana her bölümde izleyicilere sinir krizleri geçirten Yalı Çapkını, özellikle 19. bölümüyle bunu fazlasıyla yapmıştı. Ferit'in metres Pelo'yu eve getirmesiyle 'biz yanlış diziyi mi izliyoruz?' karmaşasına düşen seyirciler bir hayli tepki göstermiş ve 20. bölüm fragmanından izlediğimize göre dizinin seyri son anda değişmişti.

Bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanı adeta içimizin yağlarını eritti.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

HAFIZASINI KAYBEDİYOR

Yalı Çapkını'nın dikkatli bir izleyicisi 19. bölümde Seyran'ın okuduğu kitabın Halide Edib Adıvar'ın Handan isimli kitabı olduğunu fark ediyor. Kitabın konusundan da bahseden kullanıcı, kitapla Seyran'ın yaşadıklarının neredeyse birebir aynı olduğunu fark etmiş olacak ki diğer izleyicileri de bu yönde uyarıyor.

Gündem olan kitapta Handan adlı genç kadın Nazım adlı bir gençle birbirini seviyor fakat kader Handan'ı Hüsnü Paşa'yla bir araya getiriyor. Hüsnü Paşa ile sorunlu bir evlilik yaşayan Handan, kocasının kendisini aldattığını bile bile evliliğini sürdürüyor fakat bu çabası yüzünden kısa süre sonra hafızasını kaybediyor.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SENARİST MESAJ MI VERİYOR?

Hastalığı boyunca kardeşi bildiği Neriman tarafından bakılan Handan'la eşi asla ilgilenmiyor ve metresleriyle eğlenmeye devam ediyor.

Bölümdeki kitap detayını fark eden dikkatli izleyiciler "Acaba senarist bir mesaj mı vermeye çalışıyor?" diye düşündü. Ayrıca söz konusu ayrıntı hakkında pek çok yorum yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading