Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski hali ortaya çıktı! Yıllar önceki görüntüleri ağızları açık bıraktı

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski hali ortaya çıktı! Yıllar önceki görüntüleri ağızları açık bıraktı

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle gönüllere taht kuran Mert Ramazan Demir'in yıllar önceki görüntüleri ortaya çıktı. Oyuncunun uzun saçlı halini görenler tanımakta zorluk çekti.

Magazin

26.03.2024, 22:06

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi isimlerin bir araya geldiği Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Ferit'i canlandıran Mert Ramazan Demir de hem oyunculuk performansıyla hem de sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ESKİ HALİNİ GÖRENLER TANIMAKTA  GÜÇLÜK ÇEKTİ

Mert Ramazan Demir'in özel hayatı da sık sık araştırma konusu oluyor. Oyuncunun daha önce Muhteşem Yüzyıl başta olmak üzere birkaç dizide figüran olarak yer aldığı ortaya çıktı. Oyuncu, bir döneme damgasını vuran dizide yeniçeriyi oynamıştı.

Diğer yandan Demir'in 2019 yılında da Üç Harfliler Adak filminin başrolünü üstlendiği de öğrenildi. Oyuncunun uzun saçlı hali dikkat çekti.

İşte Mert Ramazan Demir'in büyük değişimi...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading