Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nın Ferit'i meğerse Seyran'dan daha güzel biriyle birlikteymiş! Gören bir daha bakıyor

Yalı Çapkını'nın Ferit'i meğerse Seyran'dan daha güzel biriyle birlikteymiş! Gören bir daha bakıyor

Diziseverlerin Star TV ekranlarında merakla ve heyecanla takip ettiği Yalı Çapkını ile büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir, şimdi de sevgilisiyle gündeme geldi. En başından bu yana dizideki partneri Afra Saraçoğlu ile anılan Mert Ramazan Demir ve tanıdık bir güzelin aşk yaşadığı konuşuluyor.

Magazin

10.03.2024, 23:35

Ekranların yeni yüzü ve son dönemlerde Şahmaran ve Yalı Çapkını dizileriyle kariyerinde büyük bir sıçrayış yaşayan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'in fenomen Ayşe Fatma Aslanpay ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Kısa bir süre önce Aşk-ı Memnu dizisinin ve Survivor'ın yıldızı Batuhan Karacakaya ile aşk yaşayan Aslanpay, geçtiğimiz aylarda bir dargın bir barışık ilişkilerine son verdi.

Ayşe Aslanpay'ın şimdilerde Yalı Çapkını'nın başrolü Mert Ramazan Demir ile gizli saklı beraberlik yaşadığı dillendiriliyor.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"AYŞE AFRA'DAN DAHA GÜZEL"

İddia o ki; Instagram'da birbirlerini takip etmeyen ikili henüz flört aşamasında oldukları için iletişimlerini gözlerden uzak tutmayı seçiyor.

Mert Ramazan Demir, kendisini ısrarla Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile yakıştıranlara uzun yıllardır dost olduklarını, aksi bir durumun söz konusu dahi olmadığını belirtmişti.

Ayşe Aslanpay ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk iddiası, sosyal medyayı da hareketlendirdi. Bazı kullanıcılar, 'Ayşe Afra'dan daha güzel' derken, bazıları ise ikiliyi yakıştıramadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading