Yandex Metrica

Yalı Çapkını dizisi bomba gibi geliyor! Baba dizisinden iddialı projeye olay yaratacak transfer

Yalı Çapkını dizisi bomba gibi geliyor! Baba dizisinden iddialı projeye olay yaratacak transfer

Star TV için hayata geçirilecek olan Yalı Çapkını dizisine yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Baba dizisinde rol alan Beril Pozam, projede rol alacak.

Magazin

26.02.2024, 22:39

Geçtiğimiz sezon dizilerden yana yüzü gülmeyen Star TV, yeni sezon için iddialı projeler hazırlıyor. OGM Pictures'ın Star için çekeceği "Yalı Çapkını" dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Burcu Alptekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Çetin Tekindor diziyle birlikte uzun süre sonra ekrana yeniden dönecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Baba dizisinde ve Ah Belinda filminde rol alan Beril Pozam proje kadrosuna katıldı.

Oyuncu, Yalı Çapkını'nda Seyran rolünü canlandıracak olan Afra Saraçoğlu'nun ablası Suna'yı canlandıracak. Çapkınlıklarıyla meşgur olan başrol Ferit, ailesi tarafından Suna ile evlendirilmek istenecek. Fakat işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecek. 

Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor'un yanı sıra Doğukan Polat, Cansu Fırıncı, Hülya duyar, Yiğit Tuncay ve Gülçin Santırcıoğlu yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading