Yandex Metrica

Wilma Elles, eski eşine açtığı nafaka davasını kazandı

Wilma Elles, eski eşine açtığı nafaka davasını kazandı

Alman oyuncu Wilma Elles, ikiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'e nafaka davası açmıştı. Elles'in açtığı dava sonuçlandı.

Magazin

15.02.2024, 14:28

Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle şöhreti yakalamıştı. 2014 yılında iş insanı Kerem Göğüş ile dünya evine giren Elles, 2019 yılında resmen boşanmıştı. Çiftin bu birliktelikten ikiz çocukları bulunuyor.

Hürriyet'in haberine göre güzel oyuncu, ünlü iş insanı Göğüş'e ikiz çocuklarının masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle dava açtı. Kerem Göğüş'ün Elles ile 24 Aralık 2014 tarihinde imzaladığı sözleşmeye göre iş insanı, her bir çocuk için 770 euro nafaka ödemeyi ve çocukların tüm masraflarını karşılamayı kabul etti.

Ancak Kerem Göğüş, hem birliktelikleri döneminde hem de ayrılıktan sonra çocuklarına herhangi bir ödeme yapmadı. Wilma Elles'in mahkemeye sunduğu dilekçede Kerem Göğüş'ün gayrimenkulleri olduğu ve kira gelirleri bulunduğu belirtildi.

Göğüş'ün ekonomik durumunun göz önünde bulundurularak üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediğinin kabul edilmesiyle bin 540 euro nafaka bağlanması talep edildi. 

Mahkeme, Wilma Elles'in avukatlarının katıldığı karar duruşmasına oyuncunun davasını kabul etti. Mahkeme, her bir çocuk için aylık 770'er, toplamda 1.540 Euro ödenmesine karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading