Yandex Metrica

Whatsapp'tan inanılmaz bir özellik daha! Yeni özellik sayesinde artık bunu yapabileceksiniz

Whatsapp'tan inanılmaz bir özellik daha! Yeni özellik sayesinde artık bunu yapabileceksiniz

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, özelliklerine bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz haftalarda topluluklar adı altında yeni özelliği getiren Whatsapp'a bir özellik daha geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:10

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, uygulama yeni güncellemeler ve özellikler getirmeye devam ediyor. Uygulama, yeni özelliğini devreye soktu. Güncelleme, hem mobil uygulama hem de web arayüzünde kullanılabiliyor. 

Kısa süre önce Whatsapp, kullanıcılarına 'Topluluklar' adıyla yeni bir özellik sunmuştu. Aynı konu etrafında birçok insanın bir araya gelmesine imkan sağlayan duyuru kanalları Topluluklar olarak tanımlanmıştı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

5 BİN KİŞİYE KADAR GRUP OLUŞTURULABİLECEK

Whatsapp, gruplar için duyuru kanalları için de harekete geçti. Yeni güncelleme ile birlikte 5 bin kişiye kadar duyuru grubu oluşturulabilecek. Karşılıklı etkileşimin sağlanamayacağı özellik sayesinde takip edilen kanallardan bilgilendirme alınabilecek.

Whatsapp, kullanıcıların profil fotoğraflarını grup mesajlarında görme imkanı da sağlıyor. Son güncellemeyle birlikte gruptaki kişiler mesaj attığında mesajı gönderen kişinin fotoğrafı görülebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading