Yandex Metrica

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Kadir Doğulu'ya ince ayar! Palyaço hikayesini paylaştı

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Kadir Doğulu'ya ince ayar! Palyaço hikayesini paylaştı

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yılbaşı akşamı TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye Yılbaşı gecesinde Kadir Doğulu'nun konuşmasına göndermede bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:16

Yılbaşı gecesi Eşi Neslihan Atagül ile şarkı söyleyen Kadir Doğulu, performanslarından sonra yaptığı konuşmayla çok konuşulmuştu. 

Oyuncu, eşi Atagül ile evliliklerinde bir tartışma yaşadıklarını söylemiş ve onu anlatmıştı. Doğulu, "Bir keresinde çok büyük bir tartışma yaşadık. Ben kapıyı vurup çıktım. İşlerimi halledip akşam eve geldiğimde koltukta uyuyakalmıştı. Normalde onu hayatta orada yatırmaz kucağıma alır yatağa götürürüm. O gün yapmadım çünkü kızgındım. Yatak odasına gidip yattım. Sabah yanıma geldi. İkimiz de kızgınız. Ben acaba biraz ara mı versek diye sordum o da 'tamam verelim' dedi. Birkaç saat geçti, evde birlikte vakit geçirdik. Ben tam dışarı çıkacakken geldi boynumda öptü. Sonra oturup konuştuk. Konuşurken ben dün gece eve geldim dedim o da 'fark ettim' dedi. Ben seni normalde yukarı götürürdüm ama götürmedim dedim. O da 'beni almanı çok bekledim' dedi. Ben de çok bekledim 'acaba aç mısın?' diye soracaksın diye dedim. O gün bizim miladımız var. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor" demişti. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

HİKAYE KISA SÜREDE TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU 

Bu konuşmanın Adem Güneş'in Twitter'da paylaştığı bir hikayeye benzetildi. Doğulu'nun konuşması Güneş'in 7 Aralık'ta attığı tweet'e benzetilmiş ve Doğulu'nun hikayesinin çalıntı olduğu söylenmişti. Kısa sürede Twitter'da gündem olan Doğulu için "Hikaye çalıntı, çok komik ya" yorumları yapılmıştı. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

PALYAÇO HİKAYESİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI 

Uraz Kaygılaroğlu'nda fenomen olan 'Palyaço' hikayesini tweet atması Kadir Doğulu'ya bir gönderme olarak yorumlandı. 

Kaygılaroğlu, "Geçmiş zaman İzmir Fuar’dayız. Hava müthiş, güneş tepede. Eğlenceler, şarkılar, şovlar. Bir baktım köşede biri canı sıkkın oturuyor. "Abi dedim hayırdır?". 'Boşver' dedi. "Gel sıkma canını konuşalım" dedim. Yok diyor ama gözyaşları sicim gibi. "Bak gel böyle olmaz" dedim. "Şurada bi palyaço var herkesi güldürüyo, seni ona götüreyim" dedim. Hafifçe doğruldu boynuma bir öpücük bıraktı ve ne dese beğenirsin, "O palyaço benim..." diye yazdı. Kaygılarıoğlu'nu takip eden bazı kullanıcılar, "Kadir Doğulu'ya ince ayar" diye yorumda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading