Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı hakkında mide bulandıran iddia! Hayranına cinsel istismarda bulunup kapı dışarı attı

Ünlü şarkıcı hakkında mide bulandıran iddia! Hayranına cinsel istismarda bulunup kapı dışarı attı

Nabız, Baba Yak, Sevmedim Deme gibi şarkılarıyla tanınan Kurtuluş Kuş'un kendisini dinlemeye gelen hayranına tecavüz ettiği iddia edildi. Genç kız savcılığa suç duyurusunda bulunurken, psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Magazin

14.03.2024, 17:25

'Baba Yak' şarkısıyla tanınan ve son dönemlerin en çok dinlenenler arasında yer alan, Ebru Yaşar ile 'İçime Ata Ata' şarkısında düet yapan Kurtuluş Kuş hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Kuş'un konser için gittiği Aydın'da bir hayranına tecavüz ettiği öne sürüldü.

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, Kurtuluş Kuş'un cinsel istismarda bulunduğu B.Ö., genç şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulundu. Psikolojik tedavi gören B.Ö.'nün yakınlarının kendisine zarar vermesini önlemek için yanından ayrılmadıkları öğrenildi.

"SONRA BELKİ EVLENİRİZ"

B.Ö., şarkıcının kendisinin alkollü olmasından faydalanarak tecavüz ettiğini iddia etti. Kurtuluş Kuş ile sosyal medya üzerinden iletişime geçtiğini ve davetlisi olarak konserine gittiğini söyleyen 21 yaşındaki genç kız, "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti." Tecavüzün ardından Kuş'un kendisine "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlattı.

Genç kız, babasının başının belaya girmemesi için anlatmamayı düşündüğünü ancak durgunluğundan şüphelendikleri için anlatmak zorunda kaldığını ifade etti.

"BEDELİNİ ÖDEYECEK"

B.Ö.'nün avukatlığını yapan Fatih Seyfikli ise ellerinde rapor ve ifadelerin olduğunu söyleyerek "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" diye konuştu.


Loading