Yandex Metrica

Ünlü fenomenden şoke eden hareket! Tükürüğünü satışa çıkardı, fiyatı ağızları açık bıraktı

Ünlü fenomenden şoke eden hareket! Tükürüğünü satışa çıkardı, fiyatı ağızları açık bıraktı

ABD'li sosyal medya fenomeni, akıllara durgunluk veren bir haberle gündeme geldi. Victoria Lit, tükürüğünü 105 bin 148 TL'ye satışa çıkardı.

Magazin

27.02.2024, 01:02

Sosyal medya fenomenleri her geçen gün şoke eden olaylarla gündeme geliyor. Fenomenlerin ilginç yöntemlerle para kazanması duyanları hayrete düşürüyor. Fotoğraflarını satan ünlü isimlerin ardından bu kez de ABD'li bir fenomen şoke etti.

ABD'li fenomen Victoria Lit, yetişkinlere yönelik bir platformda fotoğraflarını satarak gündeme gelmişti. 25 yaşındaki fenomen, kendisine birçok tuhaf isteğinin geldiğini söyledi. Lit, en tuhaf isteğin ise tükürüğünü satması olduğunu belirtti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"TÜKÜRÜĞÜMÜ SATMAM İÇİN 5 BİN STERLİN TEKLİF EDİLDİ"

Lit, hayranlarının isteklerini yerine getirmenin hayatını değiştirdiğini dile getirerek "Tükürüğümü satmam için 5 bin sterlin teklif etti. Hayır diyemedim. Başka bir zaman ise spor salonunda terlemiş görüntümün fotoğrafını istedi. Başka bir abonem ise üzerime süt döktüğüm anların videosunu arzu etti. Hiçbirini unutmayacağım. Hepsine minnettarım" ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading