Yandex Metrica

Umut Evirgen ve Nur Fettahoğlu'ndan kafa karıştıran paylaşım! İlan-ı aşk etti, gözler Serenay Sarıkaya'ya çevrildi

Umut Evirgen ve Nur Fettahoğlu'ndan kafa karıştıran paylaşım! İlan-ı aşk etti, gözler Serenay Sarıkaya'ya çevrildi

Serenay Sarıkaya ile ilişkisi olduğunu kabul eden ve geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş görüntülenen Umut Evirgen ve Nur Fettahoğlu'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi. Fettahoğlu, Evirgen ile fotoğrafını paylaşarak 'Sen hep aşkla' notunu yazdı.

Magazin

23.01.2024, 18:53

İsmi Serenay Sarıkaya ile anılan ve bir programda aşk yaşadıklarını doğrulayan Umut Evirgen'den şoke eden bir hamle geldi. Serenay Sarıkaya ile samimi bir şekilde görüntülenen ve 14 Şubat'ı birlikte geçirdikleri iddia edilen Umut Evirgen, Nur Fettahoğlu ile paylaşımları kafaları karıştırdı.

Instagram hesabında ünlü işletmeci ile fotoğrafını paylaşan Nur Fettahoğlu, "Sen hep aşkkk'la" notunu yazarak kalp emojisi koydu. Daha sonra arabadan bir video paylaşıp "Sen çok yaşa can" yazdı. Evirgen de Fettahoğlu'nun paylaşımına hikayesinde yer verdi.

AŞK BELGELENMİŞTİ

Umut Evirgen'in Melisa Şenolsun'dan ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Sarıkaya her fırsatta arkadaş olduklarını söylerken, Evirgen'den itiraf gelmişti. Çift geçtiğimiz günlerde ise bir mekanda birbirini öperken görüntülenmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading